Other Story
Personal stories in a changing world, told by the people who are living the change.

Calendar

Back to All Events

Prauda Festival for New Media

  • Bremen Teater 37 Nyropsgade København, 1602 Denmark (map)
39891464_2312565682299938_4007772118635773952_o.jpg

Det er en fornøjelse at præsentere dette års program til vores Festival for nye medier. Årets program dækker en række af de mest spændende tiltag i Danmark og bliver krydret med indsigter fra nogle af de mest spændende internationale pionerer. 

I år skal vi tale om nyhedsbreve, sponsoreret indhold og diskutere fremtiden for journalistisk indhold med blandt andre Really Good Emails, Google, Khalid Albaih, Føljeton, Other Story, Heartbeats, ATLAS, WakieWakie, MUST, Not All Mails, Zetland, POV International, Ingeniøren, Koncentrat, Livemagasinet Aarhus, Trint og flere.

Igen i år festivalen blevet mulig i samarbejde med vores partnere Google, Dansk Journalistforbund - Medier & kommunikation(som giver dig rabat på deltagelsen) og Kommunikation og Sprog (som giver billetter væk til nyhedsbrevsworkshoppen til deres medlemmer). 

Earlier Event: September 26
Acts of Citizenship