Other Story
Personal stories in a changing world, told by the people who are living the change.

Calendar

Back to All Events

Medborgerskab og flygtninge – Når man ikke kan lade være! // Folkemødedebat

  • Folkemødet Allinge, Bornholm Denmark (map)
Vi vil diskutere hvordan man kan være aktiv i det danske samfund især i spørgsmålet omkring flygtninge samt hvilken indflydelse man kan have, selvom man ikke sidder i Folketinget.   Turning Tables, Welcome to Denmark, Venligboerne og Other Story er fælles om et aktivt engagement i flygtninge og integration i Danmark. Men kan alternative politiske fællesskaber overhovedet skabe reelt politisk pres og samfundsmæssige løsninger?   Moderator Rune Baastrup, DeltagerDanmark og Liv Detlif, Mellemfolkeligt Samvirke

Vi vil diskutere hvordan man kan være aktiv i det danske samfund især i spørgsmålet omkring flygtninge samt hvilken indflydelse man kan have, selvom man ikke sidder i Folketinget.
Turning Tables, Welcome to Denmark, Venligboerne og Other Story er fælles om et aktivt engagement i flygtninge og integration i Danmark. Men kan alternative politiske fællesskaber overhovedet skabe reelt politisk pres og samfundsmæssige løsninger?
Moderator Rune Baastrup, DeltagerDanmark og Liv Detlif, Mellemfolkeligt Samvirke

Later Event: June 22
An engagement with Other Story